Selecteer een pagina

SOURCING, SALES & LOGISTICS

Drie pijlers waar Beverage Brand Builders jarenlange ervaring in heeft. Een interessante “add on” in onze organisatie waar onze klanten dankbaar gebruik van kunnen maken.

SOURCING

Sourcing van de drank via de bron. Waar haal ik mijn wijn, bier, spirits, water, frisdrank, thee of koffie vandaan. Welke bron, prijs en kwaliteit.

SALES

Sales support voor distributeur, horeca en retail. Hoe activeer ik de distributeur, horeca en retail en hoe kan ik die aan mijn merk verbinden.

LOGISTICS

Logistieke oplossingen, nationaal en internationaal.
 Hoe krijg ik het in -wel of niet AGP –mijn eigen of externe opslag, in mijn restaurant of winkel.

Vragen waar wij onze klanten mee kunnen adviseren en bedienen. We hebben in-house opgeleide experts voor iedere smaak.
Wij nodigen je graag uit voor een goed glas en vrijblijvend gesprek, neem contact op met Sander Horsthuis.

 

BRANDING & STRATEGY

We zijn experts in het bouwen van een nieuw drankenmerk maar helpen je ook graag verder met het ontwikkelen van de ultieme positionering van een bestaand merk.


LEES MEER

HORECA, RETAIL & EVENTS

We vinden de beste kanalen om je merk te positioneren in de markt. Een strategische keuze dat voor elk merk een eigen aanpak vraagt.


LEES MEER

SOCIAL & ONLINE MEDIA

Social media en website activaties stellen je in staat je doelgroep bereiken op een voordelige, impactvolle en effectieve manier. Alles om merkloyaliteit te creëren.


LEES MEER

SOURCING, SALES & LOGISTICS

Drie pijlers waar Beverage Brand Builder jarenlange ervaring in heeft. Sourcing van de drank, sales support en logistieke oplossingen.


LEES MEER