Selecteer een pagina

SOCIAL & ONLINE MEDIA

Social media en website activaties stellen je in staat je doelgroep bereiken op een voordelige, impactvolle en effectieve manier. Instagram, Facebook, Twitter, Youtube zijn bij uitstek de tools om de consument direct en dagelijks te bereiken, merkloyaliteit te creëren, het websiteverkeer te vergroten en verkoop te stimuleren. Dit is precies waarom social-mediacampagnes een cruciale marketingtechniek zijn geworden voor merken. Met miljarden mensen op sociale platforms kun je je niet meer voorstellen hoe een merk relevant kan blijven zonder aanwezig te zijn op social media. Social media campaigns, advertising, influencers activeren we om het bereik te vergroten en de doelgroep te verbinden aan het merk. “Content is King” voor onze online media specialisten, 24/7 zorgen ze voor prikkelende foto en video content. Van volgers fans maken, dat is hun doel, elk moment, elke dag.

BRANDING & STRATEGY

We zijn experts in het bouwen van een nieuw drankenmerk maar helpen een bestaand merk ook graag verder met het ontwikkelen van de ultieme positionering en merkbeleving.

LEES MEER

HORECA, RETAIL & EVENTS

Elk kanaal heeft zo zijn specifieke eigenschappen om het merk te positioneren in de markt. Een strategische keuze dat voor elk merk een eigen aanpak vraagt.

LEES MEER

SOCIAL & ONLINE MEDIA

Social media en website activaties stellen je in staat je doelgroep bereiken op een voordelige, impactvolle en effectieve manier en merkloyaliteit te creëren.

SOURCING, SALES & LOGISTICS

Drie pijlers waar Beverage Brand Builders jarenlange ervaring in heeft. Sourcing van de drank, sales support en logistieke oplossingen.

LEES MEER