Selecteer een pagina

HORECA, RETAIL & EVENTS

We vinden de beste kanalen om je merk te activeren in de markt. Een strategische keuze dat voor elk drankenmerk een eigen aanpak vraagt en het succes op langer termijn uitbetaald. Toegesneden op de doelgroep, de stijl, de locatie en het moment. Onze ervaren activatie specialisten zetten een merk neer dat staat en blijft staan. Wij nodigen je graag uit voor een goed glas en vrijblijvend gesprek, neem contact op met Sander Horsthuis.

HORECA

Wij geloven dat je merken bouwt in de horeca. Waar het merk wordt omarmt. De juiste plekken worden door ons geselecteerd, ondersteund met verkoop en voorzien van de mooiste POS materialen. Alles om te zorgen voor meer merkbeleving en “bar calls”.

RETAIL

Je fles niet zomaar in het schap bij de slijter of supermarkt, maar met een volledige marketing ondersteuning om het merk echt te positioneren. Activaties met, POS en display oplossingen, geschenkverpakkingen en promoties en social media. Alles  voor een ultieme merkbeleving.

EVENTS

Dé plek waar je de consument openstaat voor de echte beleving. Waar je je merk tot leven kan brengen. De keuze aan evenementen wordt jaarlijks groter, lokaal en landelijk, waardoor er ruim voldoende aanbod is om strategisch te kiezen. Verwacht van ons de volledige support van aankleding tot organisatie.

BRANDING & STRATEGY

We zijn experts in het bouwen van een nieuw drankenmerk maar helpen je ook graag verder met het ontwikkelen van de ultieme positionering van een bestaand merk.


LEES MEER

HORECA, RETAIL & EVENTS

We vinden de beste kanalen om je merk te activeren in de markt. Een strategische keuze dat voor elk merk een eigen aanpak vraagt.


LEES MEER

SOCIAL & ONLINE MEDIA

Social media en website activaties stellen je in staat je doelgroep bereiken op een voordelige, impactvolle en effectieve manier. Alles om merkloyaliteit te creëren.


LEES MEER

SOURCING, SALES & LOGISTICS

Drie pijlers waar Beverage Brand Builder jarenlange ervaring in heeft. Sourcing van de drank, sales support en logistieke oplossingen.


LEES MEER